Evelien Boonzaaijer (Oud-redacteur)

Waarde lezer,

Dit wordt alweer mijn tweede jaar als lid van de redactie van het Bulletineke Justitia (hierna: BJ). Dit jaar is echter door het 89e bestuur der Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen een prachtig concept opgestart, namelijk BJ-online. Mijn naam is Evelien Boonzaaijer en op dit moment zit ik in het eerste jaar van de tweejarige onderzoeksmaster Publiekrecht in de afstudeerrichting strafrecht. Ik zal mij niet enkel bezighouden met het schrijven van artikelen over actuele strafrechtelijke onderwerpen, maar natuurlijk gaat mijn voorkeur wel uit naar het schrijven van artikelen met een strafrechtelijke basis. Gelukkig zijn wij met deze top (eind)redactie van alle markten thuis en zal ik er samen met de rest voor zorgen dat BJ-online wordt ingevuld met artikelen over veel verschillende rechtsgebieden. Ik hoop dat u net zo enthousiast wordt en blijft over het nieuwe BJ-online zoals wij als (eind)redactie dat ook zijn en met plezier de artikelen zult lezen!

LinkedIn-profiel van Evelien Boonzaaijer weergeven Profiel van Evelien Boonzaaijer weergeven

Recente artikelen

Recente reactie

Door: Chantal van der Weide

Beste Benni de Jong, bedankt voor je scherpe en goed geformuleerde reactie. Ik deel je mening ook volkomen.

Door: Benni de Jong

Dit is een helder en verduidelijkend artikel!Al roept Vladimir Poetin ook bij mij enige wrevel en gruwel op, voor het voortbestaan van een land als Rusland is hij mijns inziens onmisbaar, al laat zijn politieke uitvoering zeer te wensen over. Zijn voorgangers waren zéker niet het antwoord op deze post-communistische (groot?)macht! Gorbatsjov was té voortvarend in zijn progressieve beleid, terwijl de vrouwen betastende, immer dronken Jeltsin er een puinhoop van maakte. In de jaren negentig was Rusland dan ook een broednest van criminelen, die vrijwel ongehinderd hun gang konden gaan : het tekende de geboorte van de Russische mafia, die, inmiddels naar het Westen doorverhuisd, onuitroeibaar blijkt te zijn! Poetin, tenslotte, "het gesorg dat alles wir reg gekom het"... welnu, veel dan toch.Volgens mij wordt het weer tijd voor het herstel van de post-tweedewereldoorlogse Sovjet-Unie (of het eerdere tsaristische Russische Rijk), qua grondgebied en mensenmassa dan, om een voorlopig tegenwicht te kunnen bieden aan opkomende grootheden als China en India, en wie weet aan welke landen in Azië en mogelijk ook in Latijns-Amerika en Afrika nog meer, voor zover die zich in de nabije toekomst zullen komen aandienen om een stuk van de machtstaart in de wereld mee te verorberen... Ook voor de rest van het noordelijk halfrond, ons leefgebied, zal dit een steun blijken te zijn.Het puntje "Nederlandse-taalgebruik" is nog wat zorgelijk bij Chantal. Echter, de schrijfster is een jongedame van 20 lentes, die zich in de loop der jaren op dat punt nog wel verder ontwikkelen zal. Haar opmerkzaamheid en historische verwijzingen laten niets aan scherpte en zorgvuldigheid te wensen over.Ga zo door, mejuffrouw Van der Welde!

Door: Carola Leenders

Mooi artikel Kyra! Trots op je!

Door: Erna Smittenberg

"Smittenberg" uiteraard ...:.)

Door: Erna Smuttenberg

Mooi artikel Kyra! Ik wilde vroeger bij de Milva! Maar of veel vrouwen het met me eens zijn....Ontwikkeling is niet te stoppen denken ik!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×