Sandro Triches (Redactie)

Beste lezer,

Mijn naam is Sandro Triches, ik ben 22 jaar oud en derdejaars student Nederlands recht. Hoewel ik afkomstig ben uit het verre zuiden van Nederland, ben ik inmiddels een fervent liefhebber van de mooiste stad van Nederland: Nijmegen. Mijn enthousiasme voor studie en stad uit ik op verschillende manieren. Zo pleit ik bij pleitgenootschap Rota Carolina, volg ik het Law Extra programma en werk ik als buitengriffier bij de rechtbank Arnhem. Reeds van jongs af aan heb ik het nieuws op korte voet gevolgd, maar gedurende de rechtenstudie heb ik steeds meer de interesse gevoeld hier actiever en kritischer mee bezig te zijn. De pogingen van de rechtenstudie om ons een kritische houding aan te meten, hebben mij geïnspireerd hier ook buiten mijn studie mee bezig te zijn. Naast het zelf volgen van het nieuws, zal ik mij daarom komend jaar bezighouden met het schrijven van op de actualiteiten gebaseerde, juridisch relevante artikelen, namens de JFV Nijmegen en Bulletineke Justitia.

Sandro Triches | LinkedIn

Recente artikelen

Recente reactie

Door: Chantal van der Weide

Beste Benni de Jong, bedankt voor je scherpe en goed geformuleerde reactie. Ik deel je mening ook volkomen.

Door: Benni de Jong

Dit is een helder en verduidelijkend artikel!Al roept Vladimir Poetin ook bij mij enige wrevel en gruwel op, voor het voortbestaan van een land als Rusland is hij mijns inziens onmisbaar, al laat zijn politieke uitvoering zeer te wensen over. Zijn voorgangers waren zéker niet het antwoord op deze post-communistische (groot?)macht! Gorbatsjov was té voortvarend in zijn progressieve beleid, terwijl de vrouwen betastende, immer dronken Jeltsin er een puinhoop van maakte. In de jaren negentig was Rusland dan ook een broednest van criminelen, die vrijwel ongehinderd hun gang konden gaan : het tekende de geboorte van de Russische mafia, die, inmiddels naar het Westen doorverhuisd, onuitroeibaar blijkt te zijn! Poetin, tenslotte, "het gesorg dat alles wir reg gekom het"... welnu, veel dan toch.Volgens mij wordt het weer tijd voor het herstel van de post-tweedewereldoorlogse Sovjet-Unie (of het eerdere tsaristische Russische Rijk), qua grondgebied en mensenmassa dan, om een voorlopig tegenwicht te kunnen bieden aan opkomende grootheden als China en India, en wie weet aan welke landen in Azië en mogelijk ook in Latijns-Amerika en Afrika nog meer, voor zover die zich in de nabije toekomst zullen komen aandienen om een stuk van de machtstaart in de wereld mee te verorberen... Ook voor de rest van het noordelijk halfrond, ons leefgebied, zal dit een steun blijken te zijn.Het puntje "Nederlandse-taalgebruik" is nog wat zorgelijk bij Chantal. Echter, de schrijfster is een jongedame van 20 lentes, die zich in de loop der jaren op dat punt nog wel verder ontwikkelen zal. Haar opmerkzaamheid en historische verwijzingen laten niets aan scherpte en zorgvuldigheid te wensen over.Ga zo door, mejuffrouw Van der Welde!

Door: Carola Leenders

Mooi artikel Kyra! Trots op je!

Door: Erna Smittenberg

"Smittenberg" uiteraard ...:.)

Door: Erna Smuttenberg

Mooi artikel Kyra! Ik wilde vroeger bij de Milva! Maar of veel vrouwen het met me eens zijn....Ontwikkeling is niet te stoppen denken ik!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×