Max Veldhuis (Eindredactie)

“Either write something worth reading or do something worth writing.” — Benjamin Franklin

Beste lezer,

Het schrijven is iets moois. Welk doel je er nu mee voor ogen hebt, kennisoverdracht of vermaak, jouw woorden brengen een bepaalde lading met zich mee. Woorden lijken in eerste instantie heel statisch, maar ga een beetje met de taal spelen en je komt erachter dat het tegengestelde het geval is. Het mag dan ook geen geheim heten dat het schrijven een grote hobby van mij is.

Mijn naam is Max Veldhuis, ik ben 20 jaar oud en derdejaars rechtenstudent hier in Nijmegen. Nog altijd kan ik mezelf recht in de spiegel aankijken en zeggen dat ik indertijd de juiste keuze qua studie heb gemaakt, dit geldt tevens voor het aangaan van het actief lidmaatschap van de Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen. Rechtenstudent zijn wordt zo een stuk aangenamer; je creëert met z’n allen herinneringen waar je later ongetwijfeld plezierig (of hoofdschuddend, zo je wilt) op zult terugkijken. Dit jaar heb ik plaatsgenomen in de Rallycommissie als commissaris én zal ik jullie via dit fantastische medium voorzien van wat leesvoer op z’n tijd. Buiten de faculteit ben ik onder andere voorzitter van de JOVD (liberale jongeren) hier in Nijmegen en schrijf ik stukjes voor een autosite. Studeren? Dat doen we tussen de bedrijven door.

Hierbij wens ik jullie heel veel leesplezier het komende jaar! Met z’n allen gaan we het BJ naar een nóg hoger plan tillen.

Max Veldhuis | LinkedIn

Recente artikelen

Recente reactie

Door: Chantal van der Weide

Beste Benni de Jong, bedankt voor je scherpe en goed geformuleerde reactie. Ik deel je mening ook volkomen.

Door: Benni de Jong

Dit is een helder en verduidelijkend artikel!Al roept Vladimir Poetin ook bij mij enige wrevel en gruwel op, voor het voortbestaan van een land als Rusland is hij mijns inziens onmisbaar, al laat zijn politieke uitvoering zeer te wensen over. Zijn voorgangers waren zéker niet het antwoord op deze post-communistische (groot?)macht! Gorbatsjov was té voortvarend in zijn progressieve beleid, terwijl de vrouwen betastende, immer dronken Jeltsin er een puinhoop van maakte. In de jaren negentig was Rusland dan ook een broednest van criminelen, die vrijwel ongehinderd hun gang konden gaan : het tekende de geboorte van de Russische mafia, die, inmiddels naar het Westen doorverhuisd, onuitroeibaar blijkt te zijn! Poetin, tenslotte, "het gesorg dat alles wir reg gekom het"... welnu, veel dan toch.Volgens mij wordt het weer tijd voor het herstel van de post-tweedewereldoorlogse Sovjet-Unie (of het eerdere tsaristische Russische Rijk), qua grondgebied en mensenmassa dan, om een voorlopig tegenwicht te kunnen bieden aan opkomende grootheden als China en India, en wie weet aan welke landen in Azië en mogelijk ook in Latijns-Amerika en Afrika nog meer, voor zover die zich in de nabije toekomst zullen komen aandienen om een stuk van de machtstaart in de wereld mee te verorberen... Ook voor de rest van het noordelijk halfrond, ons leefgebied, zal dit een steun blijken te zijn.Het puntje "Nederlandse-taalgebruik" is nog wat zorgelijk bij Chantal. Echter, de schrijfster is een jongedame van 20 lentes, die zich in de loop der jaren op dat punt nog wel verder ontwikkelen zal. Haar opmerkzaamheid en historische verwijzingen laten niets aan scherpte en zorgvuldigheid te wensen over.Ga zo door, mejuffrouw Van der Welde!

Door: Carola Leenders

Mooi artikel Kyra! Trots op je!

Door: Erna Smittenberg

"Smittenberg" uiteraard ...:.)

Door: Erna Smuttenberg

Mooi artikel Kyra! Ik wilde vroeger bij de Milva! Maar of veel vrouwen het met me eens zijn....Ontwikkeling is niet te stoppen denken ik!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×