Margriet Basten (Oud-redacteur)

Mijn naam is  Margriet Basten, ik kom uit Boxmeer en ik ben 19 jaar oud. Afgelopen jaar heb ik mijn vwo-diploma gehaald en dit jaar ben ik als eerstejaarsstudent Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit gestart. Voor mij is dit dus ook het eerste jaar in de redactiecommissie van de JFV. Naast muziek maken, lezen en afspreken met vrienden lijkt het me leuk om iets naast mijn studie te doen. Ik gaf me op om actief lid te worden bij de JFV, omdat het me leuk lijkt om iets te kunnen betekenen voor de vereniging. Het verenigingsblad en de nieuwswebsite (voor en door studenten) zijn in mijn ogen goede initiatieven die zeker in stand moeten worden gehouden. Hopelijk verbeter ik door middel van artikelen schrijven mijn schrijfkunsten. Daarnaast hoop ik te leren hoe ik mensen moet benaderen en hoe ik zakelijke contacten onderhoud. Ondanks dat dit voor mij het eerste jaar is dat ik rechten studeer en ik dus nog weinig ervaring heb, hoop ik dat ik toch een bijdrage kan leveren aan het BJ!

Recente artikelen

Recente reactie

Door: Chantal van der Weide

Beste Benni de Jong, bedankt voor je scherpe en goed geformuleerde reactie. Ik deel je mening ook volkomen.

Door: Benni de Jong

Dit is een helder en verduidelijkend artikel!Al roept Vladimir Poetin ook bij mij enige wrevel en gruwel op, voor het voortbestaan van een land als Rusland is hij mijns inziens onmisbaar, al laat zijn politieke uitvoering zeer te wensen over. Zijn voorgangers waren zéker niet het antwoord op deze post-communistische (groot?)macht! Gorbatsjov was té voortvarend in zijn progressieve beleid, terwijl de vrouwen betastende, immer dronken Jeltsin er een puinhoop van maakte. In de jaren negentig was Rusland dan ook een broednest van criminelen, die vrijwel ongehinderd hun gang konden gaan : het tekende de geboorte van de Russische mafia, die, inmiddels naar het Westen doorverhuisd, onuitroeibaar blijkt te zijn! Poetin, tenslotte, "het gesorg dat alles wir reg gekom het"... welnu, veel dan toch.Volgens mij wordt het weer tijd voor het herstel van de post-tweedewereldoorlogse Sovjet-Unie (of het eerdere tsaristische Russische Rijk), qua grondgebied en mensenmassa dan, om een voorlopig tegenwicht te kunnen bieden aan opkomende grootheden als China en India, en wie weet aan welke landen in Azië en mogelijk ook in Latijns-Amerika en Afrika nog meer, voor zover die zich in de nabije toekomst zullen komen aandienen om een stuk van de machtstaart in de wereld mee te verorberen... Ook voor de rest van het noordelijk halfrond, ons leefgebied, zal dit een steun blijken te zijn.Het puntje "Nederlandse-taalgebruik" is nog wat zorgelijk bij Chantal. Echter, de schrijfster is een jongedame van 20 lentes, die zich in de loop der jaren op dat punt nog wel verder ontwikkelen zal. Haar opmerkzaamheid en historische verwijzingen laten niets aan scherpte en zorgvuldigheid te wensen over.Ga zo door, mejuffrouw Van der Welde!

Door: Carola Leenders

Mooi artikel Kyra! Trots op je!

Door: Erna Smittenberg

"Smittenberg" uiteraard ...:.)

Door: Erna Smuttenberg

Mooi artikel Kyra! Ik wilde vroeger bij de Milva! Maar of veel vrouwen het met me eens zijn....Ontwikkeling is niet te stoppen denken ik!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×